TUINCOCON
De tuincocon is een ware luxe voor u en uw tuin. Elke Cocon wordt vervaardigd uit het duurzaamste hout. Het prachtig met de hand gevlochten kunstofvlechtwerk garandeert u een absolute winddichtheid en de extra dikke kussens bieden u een optimaal zitcomfort. Door een eenvoudige handeling kunt u de rugleuning van positie veranderen en de beensteunen aanhaken. Zowel de zit-,relax-als ligstand zijn uiterst comfortabel en geven optimaal steun aan het volledige lichaam.

Twee cocktailtafeltjes worden standaard op de Cocon gemonteerd en het model Luxus is zelfs voorzien van een bistrotafeltje, armsteunen, een gsm-vakje en een krantenhouder. U rest enkel nog te ontspannen en te genieten van een welverdiende rust.

RUIME KEUZE
Elke Cocon wordt met de hand vervaardigd uit duurzaam mahoniehout in combinatie met kunstofvlechtwerk. Tevens zijn er verschillende maten beschikbaar, van een enkelzit tot een zeer ruime tweezitter. Onze bekleding is verkrijgbaar in verschillende kleuren en motieven en is UV-bestendig om verkleuring door de zon te vermijden. Alle stoffen zijn bovendien water-, olie-, en vuilafstotend.

PRAKTISCH
Voor elke Cocon is een ademende hoes verkrijgbaar om uw Cocon optimaal te beschermen wanneer u hem niet gebruikt. Zo kan uw Cocon ook tijdens de wintermaanden perfect beschermd buiten blijven staan.

Dankzij de zwenkwieltjes draait u de Cocon in de gewenste richting. Naar of tegen de zon in of uit de wind....

Onder het zitgedeelte heeft u bovendien bergruimte voor de beensteunen, de hoes of andere accessoires zodat u alles bij de hand heeft.